Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Παραλίες Συβότων
La Sirenetta apartments 
Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Πολυτελής Κατοικία - Σύβοτα - Θεσπρωτίας

 

ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΜΩΛΟΣ 

ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΜΩΛΟΣ 

 
Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει άμμο  και τα νερά της είναι πολύ ζεστά. Δίπλα   διαθέτει μαγαζί όπου μπορείτε  να απολαύσετε τον καφέ και να τσιμπήσετε και κάτι. 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΕΡΗ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΕΡΗ 
 
Είναι οργανωμένη παραλία με bar και εστιατόριο, 
Μπορείτε επίσης να ενοικιάσετε βάρκες που μπορείτε να επισκεφτείτε νησάκια και απομονωμένες παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΗ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΗ 

 
Η παραλία έχει βότσαλο και  αρκετή ηρεμία. Η θάλασσα είναι επίσης ζεστή και μπορείτε να απολαύσετε την θέα του Νησιού Αγ. Νικόλαος. 
 
ΜΠΕΛΑ ΒΡΑΚΑ

ΜΠΕΛΑ ΒΡΑΚΑ 
 
Απίστευτη παραλία!!! Πρέπει οπωσδήποτε να την επισκεφτείτε. Η παραλία βρίσκεται στην  στο νησάκι Μουρτεμένο. Περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο. Είναι μικρή παραλία με άσπρη άμμο και καθαρά καταγάλανηα νερά .
ΖΑΒΙΑ 

ΖΑΒΙΑ
 

 
Μικρή απάνεμη και ήσυχη παραλία με άσπρα βότσαλα και καθαρά νερά . Η θάλασσα   είναι δροσερή 
ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΣ

ΜΕΓΑ ΑΜΜΟΣ
 
 
Είναι λίγο έξω από το χωριό (σύβοτα) με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία των Συβότων με πολλά εστιατόρια cafe - bar, αλλά και μικρά ταβερνάκια. Η παραλία είναι οργανωμένη, με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Επίσης διαθέτει και διάφορα θαλάσσια σπορ, όπως θαλάσσια ποδήλατα, βόλτες στις γύρω απάτητες παραλίες με μικρό σκάφος. Τα νερά είναι πολύ δροσερά και πεντακάθαρα.
ΜΙΚΡΗ ΑΜΜΟΣ

ΜΙΚΡΗ ΑΜΜΟΣ 

 
Αμέσως μετά την Μέγα Άμμο είναι η Μικρή Άμμος. Η παραλία είναι οργανωμένη και διαθέτει ένα από τα καλύτερα beach bar της περιοχής .Έχει καθαρά γαλαζοπράσινα νερά  και άσπρα βότσαλα 
ΜΕΓΑ ΝΤΡΑΦΟ 

ΜΕΓΑ ΝΤΡΑΦΟ
 

 
Φεύγοντας και από την Μικρή Άμμο με κατεύθυνση την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Ντράφο. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να το αφήσετε στον δρόμο ψηλά. Η παραλία έχει άμμο και βότσαλα. Υπάρχει μια καντίνα που σας προσφέρει τα βασικά.
ΠΙΣΙΝΑ 

ΠΙΣΙΝΑ 

 
Η καλύτερη παραλία για τους περισσότερους επισκέπτες! Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου και πήρε το όνομά της από τα καταγάλανα νερά που θυμίζουν πισίνα.  Η πρόσβαση γίνεται μόνο με καΐκι. Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή, αλλά αυτά τα νερά θα σας μείνουν αξέχαστα!
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 

 
Πήρε το όνομά της από το ομώνυμο εξωκλήσσι της Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στην άκρη της παραλίας. Είναι μετά την παραλία Μέγα Nτράφο και ανήκει στο χωριό Πέρδικα. Απέχει 5 λεπτά οδικώς από τα Σύβοτα. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει κάτι το εξωτικό.